Webapplicatie op maat

Een op maat gemaakte webapplicatie laten maken? Een webapplicatie die er voor zorgt dat jij minder werk hebt en je kan richten op jouw eigen vaardigheden.


Laatste update 12-07-2019

Webapplicatie op maat

Verwerk je alles op papier? Of moet je dezelfde stappen steeds opnieuw herhalen. Krijg je daardoor te weinig tijd om met je eigen passie bezig te zijn? Met een op maat gemaakte webapplicatie kan jij tijd besparen, zodat je bezig kunt blijven met jou eigen vaardigheden. Kortom, je krijg meer tijd voor jezelf en je onderneming.

Wat is een webapplicatie

In een webapplicatie worden gegevens opgeslagen. Gegevens die je kan delen met klanten, medewerkers of bijvoorbeeld leden. Een webapplicatie wordt gebruikt zoals je ook een normale website bezoekt. Met het verschil dat je de gegevens pas ziet nadat je bent ingelogd. Er is de mogelijkheid om te werken op diverse niveaus. Zodat er bepaald kan worden wat iemand wel mag inzien of veranderen en wie niet. Daarbij is er altijd de mogelijkheid om ook gegevens te tonen voor niet ingelogde gebruikers.

Een contentmanagementsysteem (CMS) is een voorbeeld van een webapplicatie. Een webapplicatie kan ook een administratiesysteem, voorraadbeheer of bijvoorbeeld een planningsysteem zijn.

Mogelijkheden

Ik heb veel ervaring in het ontwikkelen van webapplicaties. Webapplicaties met uiteenlopende mogelijkheden. Daardoor ben ik in staat om diverse soorten systemen te ontwikkelen. Zo heb ik in het verleden onder andere registratieapplicaties gebouwd, voorraadsystemen, urenregistraties en revisiebeheer ontwikkeld.

Een webapplicatie (die ik zelf ook database noem) bouw ik vanaf een nulpunt. Ik bouw deze in Laravel of ik maak een geheel eigen systeem in PHP en MySQL. Er zijn daarom meerdere mogelijkheden. Doordat ik vanaf een nulpunt begin gaat er wel enige tijd in het ontwikkelen van een applicatie zitten. Het is daarnaast van belang dat dit zorgvuldig gebeurt. Reken er niet op dat deze binnen een maand klaar is.

Het voordeel is dat de webapplicatie altijd werkt als er een internetverbinding is. Zo kan er vanaf elke locatie gebruik gemaakt worden van de applicatie.

Op maat gemaakte webapplicatie

Een webapplicatie wordt gemaakt met jouw wensen. Het is daarbij van belang dat het duidelijk is waarvoor het systeem gaat dienen. Ik houd daarbij rekening dat er in de toekomst wijzigen en of uitbreidingen mogelijk zijn. Dit is altijd mogelijk.

In een gesprek (dat kan live, maar ook online) zal naar voren komen wat de wensen zijn. Hiervan maak ik een samenvatting en deze zal ik toesturen. Als deze is goedgekeurd en eventuele openstaande vragen beantwoord zijn ga ik de eerste opzet ontwikkelen. Deze opzet stuur ik jou toe zodat deze bekeken en getest kan worden. Hierbij is de mogelijkheid om op- of aanmerkingen te plaatsen. Daar ga ik vervolgens aan werken en stuur vervolgens de tweede opzet.

De tweede opzet heeft opnieuw een testfase. Alle functionaliteiten worden getest. Als dit allemaal goed genoeg werkt, ga ik de eindversie ontwikkelen. De eindversie wordt aan jou opgeleverd zodat het systeem in gebruik genomen kan worden.

Webapplicatie

Deze pakketten zijn alleen mogelijk op offerte.

Contact

Interesse in een van mijn diensten? Neem dan contact op. Ik zal dan zo snel als mogelijk reageren. Contact opnemen kan via annemarieTEKENVOLGORDE@officesupportparkstad.nl of telefonisch: 0638465589

KVK Nummer

73467782

Telefoon

+31(0)638465589