Website onderhoud

Geen zin in website onderhoud of kom je er gewoon niet aan toe? Ik kan jou hierin helpen met een op maat gemaakt onderhoudspakket.


Laatste update 12-07-2019

Website onderhoud

Kijk je er tegenop om je website te voorzien van nieuwe informatie of wijzigen door te voeren? Of heb je geen zin om de blog te plaatsen inclusief de foto’s? Dan is website onderhoud een goed idee. Eventuele wijzigingen kunnen dan aan mij doorgegeven worden (het liefst per email). Ik zal deze dan zo snel als mogelijk wijzigen. In elk geval binnen 48 uur (zeven dagen lang). Als het spoed is, dan verwerk ik de wijzigingen direct.

Updates

Niet alleen voor het wijzigen van teksten of het plaatsen van een blog komen in aanmerking. Ook kan het voorkomen dat je een nieuwe pagina wilt op je website. Deze maak ik voor jou aan en ik zorg ervoor dat deze voorzien wordt van de juiste content. Deze content dien je wel aan te leveren (tekst en/of foto’s). Ook verschijnt de pagina in het navigatie menu (als gewenst) van de website. Dit geldt ook als contactgegevens op de website aangepast moeten worden.

Daarnaast is het mogelijk dat ik wekelijks of maandelijks zorg voor een back-up. Zodat jij daar geen omkijken naar hebt. Maak je gebruik van een WordPress website dan zorg ik ervoor dat de plugins altijd up-to-date zijn. Hier wordt wekelijks of maandelijks naar gekeken. Daarbij zorg ik er voor dat altijd de allerlaatste versie van de (WordPress, maar ook Laravel) versie actief is. Zo is de website al goed beveiligd.

Ben je niet (meer) tevreden over de kleurstelling van je website of straalt deze niet meer jouw huisstijl uit dan kan dit ook aangepast worden. Dit gebeurt in de regel binnen 48 uur. Als de layout volledig veranderd moet worden dan is de duur hiervan langer. Ook layout aanpassingen vallen onder website onderhoud.

Bezoekersaantallen

Worden je bezoekersaantallen bijgehouden in Google Analytics en heb je geen zin en tijd (of niet de kennis) om hiernaar te kijken? Dan is het mogelijk om een rapportage te laten maken. De rapportage verzorg ik en zal gemaakt worden naar wens. Jij bepaalt wanneer je een rapport wilt ontvangen (wekelijks, tweewekelijks, maandelijks). In dit rapport staan in elk geval de gegevens waar je bezoekers naar kijken en welke pagina’s het meest bezocht worden. Ook wordt de tijd aangegeven hoe lang een bezoeker op de website actief is.

Ik stuur jou de informatie per email. Het rapport krijg je samengevat in een PDF. Een uitgebreid rapport in PDF of PowerPoint valt ook binnen de mogelijkheden.

Onderhoudspakket

Voor kleine aanpassingen is het niet altijd nodig om per uur te rekenen. Ik werk daarom in blokken van vijftien minuten. Dit is het meest eerlijk. Voor grote aanpassingen geldt wel het uurtarief.

Je kunt een onderhoudspakket te kopen. Er zijn mogelijkheden op vaste kosten per maand, maar het is ook mogelijk om een flexibel onderhoudspakket af te sluiten. Dit betekent dat er alleen betaald hoeft te worden als er werk verricht is. De facturen worden aan het einde van de maand opgesteld. Zowel het vaste als flexibele onderhoudspakket.

Als je sporadisch gebruik wilt maken van mijn hulp dan is er ook de mogelijkheid tot een uurtje-factuurtje.

Onderhoudspakket

Onderhoudspakket voor je website. Het tarief wordt bepaald op een kwartierprijs.

Basis onderhoud

Met het basispakket ben ik een uur per maand voor jou beschikbaar. Werkzaamheden kunnen uitlopend zijn. Zo kan tekst op de website geplaatst en gewijzigd worden. Daarnaast is het mogelijk om nieuwe afbeeldingen te laten plaatsen op de website.

Je krijgt een uur support per maand. Je betaalt voor een half uur. Een half uur krijg je cadeau. 

25.00 per maand
 • Plaatsen van content (max 2x per maand)
 • Aanpassingen aan website (max 2x per maand)
 • Maandelijkse backup
 • 1x per maand rapport Google Analytics (als gewenst)
 • Wekelijkse controle op (veiligheids)updates.
1.0 uur beschikbaar
Deze prijs is exclusief 21% BTW

Standaard

Met het standaardpakket ben ik twee uur per maand beschikbaar. De werkzaamheden kunnen uitlopend zijn. De items in het basispakket zitten hierbij inbegrepen. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om een pagina item of menu item toe te voegen. Of bijvoorbeeld kleine aanpassingen aan de layout (kleurstelling, lettertypen). 

Je krijgt 1,5 uur support per maand. Je betaalt voor 45 minuten. De overige 45 minuten krijg je cadeau.

37.50 per maand
 • Plaatsen van content (max: 4x per maand)
 • Aanpassingen aan website (max: 4x per maand)
 • Tweewekelijkse backup
 • 1x per maand rapport Google Analytics (als gewenst)
 • Wekelijkse controle op (veiligheids)updates
 • Nieuwe pagina's/menu items toevoegen
 • Aanpassing layout
1.5 uur beschikbaar
Deze prijs is exclusief 21% BTW

Extra

Met het extra pakket ben ik 2 uur per maand beschikbaar. De werkzaamheden kunnen uitlopend zijn. In het extra pakket zitten dezelfde voordelen als in het basis pakket. Daarnaast kijk ik 2x per maand of de zoekresultaten in Google iets opleveren. 

Je krijgt 2 uur support per maand, waarvan 1 uur gratis. 

50.00 per maand
 • Plaatsen van content (max 8x per maand)
 • Aanpassingen aan website (max 8x per maand)
 • Wekelijkse backup
 • Rapport Google Analytics (als gewenst)
 • Wekelijkse controle op (veiligheids)updates
 • Nieuwe pagina's/menu items toevoegen
 • Aanpassing layout
 • Zoekwoordenonderzoek
2.0 uur beschikbaar
Deze prijs is exclusief 21% BTW

FAQ

Betaling is maandelijks. Vooraf aan de werkzaamheden wordt de factuur verstuurd. Dit gebeurt elke maand. Je kunt er ook voor kiezen om jaarlijks te betalen. Bij elk pakket krijg je dan twee maanden gratis (je betaalt dan voor tien maanden).

Als je per maand betaalt, krijg je aan het einde van de maand een nieuwe factuur voor de volgende maand. Wil je hier geen gebruik meer van maken geef dit dan uiterlijk de 25ste van de huidige maand door. 

Als je geen gebruik hebt gemaakt van het onderhoudspakket, of de ingeplande tijd niet opgebruikt is, neem je de resterende tijd mee naar de volgende maand. Stel je hebt een uur hulp per maand en maar een half uur gebruikt, dan wordt het resterende half uur meegenomen. 

Ik reken per kwartier voor kleine aanpassingen (bijvoorbeeld ander lettertype, tekst wijzigen). Het kwartiertarief is €12,50 ex BTW. Bij grotere aanpassingen geldt een uurtarief van €45,-. Dit is inclusief 5 euro korting. 

Het is mogelijk om een kennismakingspakket te kopen. Dat betekent dat ik enkele uren beschikbaar voor jou ben over een gekozen periode. Bijvoorbeeld drie uur over een periode van zes maanden. Het is net wat jij wilt. Ik hanteer hier een uurtarief van 45 euro exclusief BTW. Dit is 5 euro minder dan het normale tarief.

Normaal gesproken worden de wijzigingen binnen 48 uur doorgevoerd. We kunnen ook de afspraken van tevoren vast leggen.  Dat betekent dat we de dagen afspreken wanneer content aangepast moet worden (bijvoorbeeld het plaatsen van een blog). Als ik deze content op de afgesproken tijd heb ontvangen, volgt de aanpassing nog op dezelfde dag. Ik heb de tijd dan al voor jou gereserveerd. 

Ja, dat kan. Op moment dat ik een website aanlever, heb je de mogelijkheid om zelf aanpassingen te doen (qua tekst/afbeeldingen). Er komen dan geen extra kosten bij kijken. 

FAQ

Contact

Interesse in een van mijn diensten? Neem dan contact op. Ik zal dan zo snel als mogelijk reageren. Contact opnemen kan via annemarieTEKENVOLGORDE@officesupportparkstad.nl of telefonisch: 0638465589

KVK Nummer

73467782

Telefoon

+31(0)638465589