Mijn werkwijze


Laatste update 12-07-2019

Mijn werkwijze

Bij het eerste contact wordt besproken wat jij precies wilt. Dit kan via email en telefonisch. Als gewenst kan ik ook een bezoek aan jouw bedrijf brengen zodat alles besproken kan worden. Hierin worden de mogelijkheden besproken en welke elementen moeten terugkomen op de website of in de webapplicatie. Aan de hand van dit gesprek bekijk ik de hoeveelheid werk en maak ik een passende offerte.

Aanleveren content

Als de offerte wordt geaccepteerd begin ik met de voorbereiden aan het ontwerp van de website. Het is daarbij belangrijk dat je fotomateriaal (waaronder logo) en teksten (content) die op de website moeten komen naar mij stuurt. Deze website plaats ik op een aangepaste domeinnaam zodat er altijd meegekeken kan worden.

Als het (eerste) ontwerp klaar is zal ik contact opnemen om het eerste resultaat te bespreken. Als dit goed wordt bevonden ga ik verder met het technische gedeelte van de website, zodat de content geplaatst kan worden.

Na de goedkeuring

Op het moment dat alle content is ingevuld op de website zal ik wederom contact leggen. In deze fase kan je zelf, als dat gewenst is, alle functionaliteiten testen. Ik doe dit vooraf ook. Maar het is belangrijk dat jij weet hoe alles werkt en hoe je eventueel aanpassingen wilt doen (als je dat zelf wilt gaan doen).

Oplevering

Als alle testen naar behoren zijn uitgevoerd, en alles is goedgekeurd, gaat de website online op je eigen domeinnaam. Deze kan dan gekoppeld worden aan je Social Media accounts.

Je kunt er vervolgens voor kiezen om zelf het onderhoud aan de website te doen of deze uit te besteden.
Als alles klaar is zal ik zorgen voor een urenoverzicht.

Logo Officesupport Parkstad, Logo

Vragen

Ik heb geen tekst voor mijn website

Op het moment dat je geen tekst hebt en je deze niet zelf wilt of kunt schrijven, kan ik je in contact brengen met een copywriter. Geef dit in het gesprek aan. Ik zal je dan in contact brengen met de copywriter. Het contact over de teksten verloopt dan verder met de copywriter. Deze kunnen vervolgens bij mij aangeleverd worden, zodat ik ze kan plaatsen op de website. 

Ik wil mijn tekst laten controleren

Heb je wel teksten, maar wil je deze laten redigeren? Dan kan ik jou in contact brengen met een copywriter. Het contact verloopt dan verder tussen jou en de copywriter. 

Hoe lang duurt het voordat mijn website werkt

Houd rekening met een termijn van 3 a 4 weken. Het ligt er ook aan wat je precies wilt. In de offerte zal staan hoeveel tijd er nodig is om de website online te krijgen. Ik ben daarin ook afhankelijk wanneer alle content is geleverd.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn webapplicatie kan gebruiken

Het maken van een webapplicatie (buiten een CMS) vergt veel tijd. Alles moet goed genoeg werken en de veiligheid helemaal goed zijn. Een precieze duur kan ik pas aangeven na een gesprek. Reken wel op een duur van minimaal twee maanden. 

Kan ik de website zelf onderhouden

De website zelf onderhouden is zeker mogelijk. Als je dat wenst, zorg ik ervoor dat je instructies krijgt. Het is ook mogelijk om deze uit te besteden. 

KVK Nummer

73467782

Telefoon

+31(0)638465589