Laten we kennismaken

Ik help jou met veel plezier om weer tijd voor jouw onderneming te krijgen. Ik ben daarin flexibel en help jou graag om jezelf te richten op jouw passie.

Officesupport Parkstad kan op verschillende wijzen ondersteuning bieden zoals het maken van een website op maat die voldoet aan iedere gewenste behoefte. Verloren visitekaartjes of vergeten klantafspraken behoren tot het verleden door een gepersonaliseerd systeem dat Officesupport Parkstad voor jou ontwerpt. Je kunt de gegevens zelf invullen. Wil je dit liever niet dan neem ik het graag uit handen.

Mijn systemen, en ook websites, zijn gericht op jou. Ik maak ze eigen, zodat ze bij jou passen. Of dat nu in huisstijl is of in je manier van doen en denken. Voor jou moet het duidelijk zijn. Daardoor krijg je geen overbodige functies, functies die je toch niet gaat gebruiken.

De techniek achter een website inspireert mij. Het is altijd in ontwikkeling en daarom blijf ik dit ook. Het is een levend geheel en dat maakt me gelukkig.

Ze noemen mij ook wel de wandelende database, omdat ik veel kan onthouden. En een persoon die elke organisatie binnen zijn gelederen moeten hebben. Ik ben altijd bereid om te helpen. Ook jou!

Annemarie Peters eigenaar Officesupport Parkstad, locatie Kerkrade

Wie ben ik

Ik ben Annemarie Peters en help jou graag om je te richten op je eigen vakgebied. Ik neem voor jou werk uit handen dat jij liever niet doet. Ik ontwikkel op maat gemaakte websites. Ik heb ook veel ervaring in het ontwikkelen van webapplicaties. In het verleden heb ik diverse applicaties ontwikkeld. Met deze ervaring wil ik jou graag helpen, zodat jij het werk kunt doen waarin jij uitblinkt.

Aanbod Officesupport Parkstad
Aanbod

Webapplicatie op maat

Een op maat gemaakte webapplicatie laten maken? Een webapplicatie die er voor zorgt dat jij minder werk hebt en je kan richten op jouw eigen vaardigheden.

Vertel me meer

Website onderhoud

Geen zin in website onderhoud of kom je er gewoon niet aan toe? Ik kan jou hierin helpen met een op maat gemaakt onderhoudspakket.

Vertel me meer

Website op maat

Een website op maat laten maken? Volledig naar jouw wensen ingericht, zonder poespas? Een website die jezelf kunt onderhouden of dit kunt uitbesteden.

Vertel me meer

Contact

Telefonisch ben ik beperkt bereikbaar. Dit doe ik omdat ik mijn volledige aandacht bij (jouw) werkzaamheden wil houden. Uiteraard zijn er afspraken te maken als je op andere tijden wilt telefoneren. Contact opnemen via e-mail, whatsApp of Facebook Messenger is ook mogelijk. Hierop zal ik zo snel als mogelijk (normaal gesproken binnen 24 uur) antwoorden.

KVK Nummer

73467782

Telefoon

+31(0)638465589