Wie ben ik

Ik help jou graag om je te richten op je eigen vakgebied. Ik neem voor jou werk uit handen wat jij liever niet doet. Ik ontwikkel op maat gemaakte websites. Ik heb ook veel ervaring in het ontwikkelen van webapplicaties. In het verleden heb ik diverse applicaties ontwikkeld. Met deze ervaring wil ik jou graag helpen, zodat jij het werk kunt doen waarin jij uitblinkt.


Laatste update 12-07-2019

Wie is Annemarie

Om mijn batterij op te laden wandel ik graag. Als ondernemer snap ik dat er ook veel op jouw bordje terecht komt, waardoor je niet meer de paden ziet die je moet bewandelen. Als werknemer is het makkelijk. Veel wordt voor jou geregeld. Als ondernemer moet je alles zelf regelen. Ik heb, door de jaren heen, een paar paden uitgestippeld die jou gaan helpen, zodat jij meer grip op jouw onderneming krijgt. En daardoor krijg je ook meer tijd voor jezelf.

Energie

Ik wilde voor mezelf beginnen, zodat ik mijn passie kan delen met anderen. Het werk dat ik deed, gaf me elke keer weer een energieboost en ik wist zeker dat ik hiermee iets moest gaan doen. Ik wil mijn ervaring delen met jou.

Website

Het technische gedeelte van een website is mijn passie. Ik maak voor jou dan ook graag een website. Of dat nu in blogvorm is of dat je het digitale visitekaartje moet worden. Beide mag ook. De website wordt gemaakt middels een CMS (Content Management System). Dit betekent dat jij de website zelf kunt onderhouden. De website maak ik voor jou op maat. Ik gebruik hiervoor het framework Laravel. Maar op verzoek kan ik ook een website maken in WordPress.

Webapplicatie

Raak jij vaak het visitekaartje kwijt van je klant, of moet je het visitekaartje elke keer zoeken in een grote bak? Ik kan dan voor jou een op maat gemaakt systeem ontwikkelen waarin jij je visitekaartjes kunt opslaan. En als je dat wilt kan je ook je afspraken met deze klant koppelen aan het visitekaartje. Ik maak dit voor jou op maat, zodat je alleen de informatie ziet die je nodig hebt. Dit is slechts een voorbeeld. Zie verderop deze pagina mijn eerder ontwikkelde webapplicaties.

Uitbesteden

En wil je de website of je webapplicatie niet zelf onderhouden? Dan kan je dit ook uitbesteden aan mij. Ik zorg er dan voor dat alles up to date blijft en dat jij verder geen zorgen hebt.

Een stukje privé

Ik ben geboren in Kerkrade en hier nog altijd woonachtig. Ik kijk graag naar voetbal. Naast het volgen van voetbal wandel ik dus graag. Wandelen door het Limburgse landschap. Meestal mijn hond Janssen. Maar ook georganiseerde wandeltochten. Zo liep ik twee keer de Kennedymars in Sittard uit (80 kilometer lopen binnen 20 uur). In 2018 liep ik de Nijmeegse vierdaagse (4x 40km). Gemakkelijk ging dat niet. Mijn doorzettingsvermogen heeft me er doorheen gesleept.

Werkervaring

Het langste was ik werkzaam bij een productiebedrijf in Heerlen. Ik bouwde daar systemen waardoor zij vooruit konden. Van te voren verwerkte ze alle data op papier en uiteindelijk kwam het terecht in Excel. Veel werk en dat kon makkelijker. Door het bouwen van diverse systemen werd er tijd gewonnen. Alle gegevens werden ingevuld door de werknemer en dat zorgde er voor dat de productieleiding direct kon inzien hoe er voor stond.

Hoe ik werk

De werkzaamheden zullen plaatsvinden via mijn eigen werklocatie. Contact verloopt voornamelijk via email en telefoon. Skype (of Zoom) is ook een optie. En als we bij elkaar in de buurt wonen dan is persoonlijk contact uiteraard ook mogelijk.

Contact

Wil je onder het genot van een (virtueel) kopje koffie kennis met mij maken? Neem dan gerust contact op. Dan zorg ik voor een plan om jouw problemen op te lossen.

Annemarie Peters eigenaar Officesupport Parkstad, locatie Kerkrade, locatie Parkstad Limburg

Projecten in het verleden

Ik heb in het verleden gewerkt aan diverse applicaties. Deze heb ik zelf ontwikkeld. Gebouwd vanaf een nulpunt. Hieronder volgt een uitgebreide beschrijving van de diverse systemen.

Productie Registratie Database

Het eerste systeem wat ik heb ontwikkeld is een productie registratie database. Het formulier bevat vragen over de productiegegevens per productielijn en per dienst. Ingevuld wordt oa:

- het aantal geproduceerde rollen (op basis van beginrol nummer en eindrol nummer);
- het verbruikt aantal kilogrammen aan grondstof (kilogrammen stand verbruik aan begin en einde van de dienst);
- het aantal draaiuren (urenstand aan begin- en einde van de dienst).

Als het aantal draaiuren onder de 8 komt, is er de mogelijkheid om aan te geven waarom de productielijn geen 8 uur gedraaid heeft. Ook kan aangegeven worden hoeveel kilo grondstoffen als ‘scrap’ verloren zijn gegaan. Dit aan de hand van verschillende issues (keuzelijst).

De beginstand (van alle onderdelen), aan het begin van een dienst, is automatisch ingevuld. Dit door de laatst ingevulde eindstand (de dienst voorafgaand).
Aan de hand van de ingevulde gegevens zijn er diverse rapporten te bekijken. Dat kan op dag, week, maand of een zelf gekozen periode. Een van deze rapportages betreft een totaaloverzicht per productielijn over de gekozen periode. En een totaal van alle lijnen bij elkaar.

Track & Trace database

Als een pallet gevuld is met het benodigde hoeveelheid product dat wordt een Track & Trace sticker gemaakt. Het palletnummer wordt gemaakt aan de hand van jaartal, maandnummer, productielijn en volgnummer van de maand. Op de sticker staat het product vermeldt, de hoeveelheid aan product en het gecreëerde Track & Trace nummer.

Ook hier kun je rapportages draaien. Dit kan per dag, week, maand of gekozen periode (begin- en einddatum). Ook kan er een rapportage gedraaid worden per product of per productielijn. Er is de mogelijkheid om te zoeken op Track & Trace nummer als een pallet, bijvoorbeeld, terug komt van een klant. Zo is snel te zien wanneer het pallet geproduceerd is.

Voorraad Database

Hier wordt getoond hoeveel rollen er op voorraad zijn. Dit kan per product, maar ook per productgroep en per locatie. Hierin kan een minimale voorraad worden ingevuld. Aan de hand van de gemiddelde verkoop over het afgelopen kwartaal kan ingezien worden voor hoeveel weken voorraad er nog is. Komt de voorraad onder de minimale voorraad (over 6 weken, bijvoorbeeld) dan volgt er een melding.

Met dit voorraadsysteem zie je in een oogopslag je actuele voorraad.

SOC Database

In de SOC wordt de Standard Operating Condition vastgelegd. Per product(groep) wordt ingevuld wat de eisen zijn. De SOC kan uitgeprint wordt en kan gecontroleerd worden of alles juist is ingesteld.
Ook is er revisiebeheer. Hierin kunnen revisies met elkaar vergeleken worden. De wijzigingen worden daarin benadrukt.

Productspecificaties

Hierin worden de specificaties van het product vastgelegd.
Ook is er revisiebeheer. Hierin kunnen revisies met elkaar vergeleken worden. De wijzigingen worden daarin benadrukt. Hiervoor is een aparte rapportage.

Quarantaine Database

Als er is misgegaan is in het productieproces en als dit gecontroleerd moet worden om de oorzaak te vinden kan dit hierin geregistreerd worden. Je geeft hierin op wanneer het gebeurd is, wat het probleem kan zijn en van welke productielijn deze komt. Daarnaast kan aangegeven worden wie de fout ontdekt heeft.

Na onderzoek kan de reden worden ingevuld.

Productie Orders

Bij een productwissel moet er diverse onderdelen worden vervangen op de productielijn. Er wordt, van tevoren, per product/per lijn ingevuld wat nodig is op deze productielijn. Als het volgende product aangeven wordt, rolt er een lijst uit met onderdelen die aanwezig moeten zijn. Hierbij wordt aangegeven of deze al op de productielijn liggen of dat deze vervangen moet worden. Deze informatie is voor de technische dienst.

Ook het productiegedeelte komt aan bod. Zo is te zien welke verpakking gebruikt moet worden, hoeveel rollen er op het pallet moeten en welke grondstoffen er nodig zijn. Ook hier wordt vermeldt of dit bij de voorgaande productie ook al gebruikt werd of dat er aanpassingen nodig zijn.

Research and Development database

Als er een nieuw product getest moet worden of aanpassingen aan een product gaan plaatsvinden dan kan dit in de R&D Database worden vermeldt. Hierin wordt het doel van de test vermeldt, hoeveel rollen er geproduceerd moet worden en voor wie de test bedoeld. Andere mogelijkheden zijn er ook. Ook wordt aangegeven wanneer de deadline is.
Na afloop kunnen de testresultaten geüpload en beschreven worden.

Administratieve werkzaamheden

Naast het maken van diverse applicaties heb ik ook administratieve ervaring. Zo heb ik veel gewerkt met Oracle. Maar ook ervaring met Excel (twee certificaten).
Administratieve taken die onder andere heb gedaan.

 • Voorraadbeheer;
 • Rapportages verwerken in Excel en hiervan een PowerPoint presentatie maken;
 • Het maken van inkooporder in Oracle en deze versturen naar de leverancier;
 • Binnengekomen goederen inboeken in Oracle;
 • Data verwerken in Oracle;
 • Het overtypen van gegevens;
 • Het maken van werkinstructies.
Webapplicatie ontwikkeling, voorraadsysteem, registratiesysteem, controlelijsten
Koffie, vroeg opstaan, laat doorwerken

Waar ik niet goed in ben

Natuurlijk zijn er dingen waar ik niet goed in ben. Of wat ik moeilijk kan verdragen.

 • Boekhouding 
  • Van boekhouding heb ik weinig verstand. Van de hele financiële administratie niet. Ik wil dat wel gaan leren.
 • Vroeg starten
  • Ik werk liever in de middag en avond. Dan heb ik veel meer energie. Ik werk ook wel eens te lang door. Dan blijf ik doorwerken, terwijl de meeste andere mensen al lang slapen.
 • Warm weer verdragen
  • Mijn energie staat dan op een nulpunt. Op vakantie, in bijvoorbeeld Spanje, kan ik het prima verdragen, maar niet als ik aan het werk ben. Dan heb ik liever dat het buiten 10 graden is. Dan is het binnen prima vertoeven. En ja, mijn werk doe ik over het algemeen achter mijn laptop en dus binnen.
  • Tijdens een wandeling heb ik het liefst een temperatuur tussen de 16 en 21 graden. Tien graden is dan ook prima.
 • Spelling
  • Ik ben niet zo goed in het schrijven van goede zinnen. Zinnen die taalkundig kloppen. Dan twijfel ik teveel of het woord of zin goed omschreven is. Of dat er nu een punt of komma moet komen. Daarnaast praat ik in een zin zowel in de tegenwoordige als de verleden tijd. Ik ga er uiteraard aan werken om beter te worden.
  • Hetzelfde geldt voor Duits en Engels. Ik kan het prima verstaan en grotendeels ook lezen. Maar als ik zelf moet gaan spreken, dan weet ik niet wat te zeggen. Omdat ik aan de grens met Duitsland woon, komt het nog wel eens voor dat ik veel Duitsers tegenkom. Komt normaal wel goed hoor, maar toch. 
 • Koffie zetten
  • Ik ben geen koffiedrinker, dus een kop koffie zetten is niet aan mij. Ik bied je liever iets fris aan bij mij thuis.

Wat je ook over mij wilt weten

In mijn privétijd wandel ik graag. Meestal met mijn hond Janssen. Boswandeling van minimaal 10 kilometer is zeker niet uitgesloten.

Daarnaast doe ik ook mee aan georganiseerde wandeltochten. In 2016 was dit voor het eerst. Op Paaszaterdag liep ik de Kennedymars in Sittard. Dat is 80 kilometer lopen binnen 20 uur. Veel getraind had ik niet, maar de 80 km werd gehaald.

In 2018 liep ik deze voor de tweede keer. Ook toen met een positief resultaat. In 2019 deed ik voor de derde keer mee. Helaas deze niet voltooid omdat verder lopen onverantwoord was. Na 42 kilometer moest ik er noodgedwongen mee stoppen.

Nijmeegse Vierdaagse

In 2018 heb ik ook de Nijmeegse Vierdaagse gelopen. Deze viel zwaar. De derde dag wilde ik opgeven. Maar door steun (digitaal en langs de weg) heb ik de verzorgingspost kunnen bereiken. Nadat zij mij geholpen hadden en ik groen licht kreeg, kon ik doorlopen. Blij was ik dan ook toen ik toch de vierde dag haalde en deze ook tot een goed einde bracht. Door de euforie liep ik door de pijn heen.

Naast deze zware tochten heb ik ook twee keer meegedaan aan de Heuvelland4daagse. Een aanrader voor iedereen. In 2017 liep ik de Swentiboldmars in Sittard en de Venloop in Venlo. Beiden waren 40 kilometer. In de zomer kwam daar het rondje Someren bij, ook 40 kilometer. Deze bracht ik tot een goed einde. In het najaar liep ik op Ameland een wandeltocht van 25km (tussen Slik en Zand). In totaal heb ik 2017 meer dan 1000 kilometers aan wandelkilometers volbracht.

Voetbal

Voetbal kijken vind ik ook leuk. Vooral het betaald voetbal in Nederland. Maar een uitstapje naar een wedstrijd in de Duitse Bundesliga is ook altijd prachtig.

Vakantie

Als ik op vakantie ben, ontdek ik graag meer over de plaats waar ik ben. Een strand is leuk, maar de vakantie alleen daar doorbrengen lijkt me niets. Van tevoren kijk ik daarom altijd wat er zoal te doen is. Zo kom ik meer te weten over de vakantieplaats. Plaatsen waar ik zeker naar terug wil keren zijn San Francisco, Valencia en Mallorca. Landen waar ik zeker een keer naar toe wil gaan zijn Schotland en Ierland. Qua plaats zou ik graag een keer naar Sevilla, Rome en Lissabon willen gaan. Behoorlijk uiteenlopend, maar daarom niet minder mooi.

Wandelen, ondernemen, ontspannen, vakantie

Kennismaken

Social Media Kanalen

Overige contactmogelijkheden

Ondernemen, ondersteunen, webapplicatie, ontwikkeling, ondersteuning op afstand
Mijn eigen werkplek

KVK Nummer

73467782

Telefoon

+31(0)638465589