Ai, alweer een boze klant aan de lijn gehad. Je voelt je er zo rot over. Je had het zo vaak gecontroleerd voordat je de afgeronde opdracht naar je klant stuurde. En toch belt-ie. Het is alweer fout gegaan.

Je ligt er wakker van. Waar is het fout gegaan? En wat betekent dit voor de spreadsheets die je gemaakt hebt voor die andere klant? Zou dit wel goed gegaan zijn? Het liefst open je direct de laptop om dit te controleren. Maar ja, je ligt in bed en als je eenmaal je laptop opent kom je helemaal niet toe aan je rust.

Als de ochtend aanbreekt check je gelijk de spreadsheet. De spreadsheet waarin je collega ook werkt. Heeft-ie geen fout gemaakt? Heeft-ie wel de juiste spreadsheet opgeslagen? Jullie werken met zoveel versies dat je het spoor bijster bent.

Helaas, je krijgt gelijk: je collega heeft de voorlaatste versie gebruikt en hierin heb jij verder gewerkt. De gegevens uit de laatste versie ontbreken.

Stel je voor dat je projecten en opdrachten voortaan soepel verlopen. Je collega’s vol vertrouwen met elkaar samenwerken? Wat zou dat voor jou betekenen?

Gelukkig hoef je nu niet continu te controleren want je wéét dat er geen verkeerde berekeningen staan. Je weet ook dat je altijd met de laatste versie werkt.

Je stuurt dan opdrachten vol vertrouwen terug naar je klant. Je vreest je telefoon niet meer. Je weet dat de klant vertrouwen in jou heeft. Hij is tevreden.

Onmogelijk, hoor ik je denken. Niets is minder waar. Met een webapplicatie behoren jouw problemen tot het verleden. Kom jij eindelijk toe aan je welverdiende nachtrust. Want kopzorgen over eventuele fouten heb je niet meer.

De webapplicatie kan je via je webbrowser draaien. Handig, dan kan je hem ook makkelijk delen met je klant.

Contact opnemen voor een webapplicatie op maat

Wat is een webapplicatie De webapplicatie uitgelegd

Verwerk je nog alles op papier? Of moet je hetzelfde steeds herhalen in bijvoorbeeld een spreadsheet? En krijg je daardoor te weinig tijd om met je eigen passie bezig te zijn? Dan is een maatwerk webapplicatie de perfecte oplossing.

Voordelen

In een webapplicatie worden gegevens opgeslagen. Deze gegevens kun je delen met klanten, medewerkers of bijvoorbeeld leden. Je kunt de webapplicatie benaderen via je webbrowser. Van elke locatie waar je maar wilt. Of je nu thuis bent, op vakantie of bijvoorbeeld bij de klant. Wat je nodig hebt is een hosting waarop de applicatie kan draaien. 

Qua bereikbaarheid werkt dit hetzelfde als het benaderen van een website.

Content Management Systeem

Een Content Management Systeem (CMS) is bijvoorbeeld de webapplicatie achter de website. Via dit systeem kan je eventuele wijzigingen doorvoeren zodat de website de informatie heeft die jij graag wilt laten zien. Andere voorbeelden zijn een online agenda, urenregistratiesysteem of een CRM-systeem. 

Maatwerk

Omdat iedereen andere behoeften heeft, maak ik de webapplicatie op maat. Zodat deze voldoet aan jouw wensen en geen overbodige functies heeft die je nooit zult gebruiken. Daarbij houd ik er rekening mee dat er uitbreidingen nodig zijn. Ik richt het systeem zo in dat deze optie er altijd is.

Afspraak maken

Heb je interesse in een webapplicatie? Dan kunnen we een afspraak inplannen. Dat kan online (eventueel via Skype), telefonisch of ik kom op locatie of jij bij mij.

Hoe gaan we verder

Na het gesprek zal ik een schriftelijke samenvatting maken en daar direct een prijsopgave bij doen. Als hier nog vragen over zijn dan beantwoord ik deze en mocht er vervolgens akkoord worden gegeven dan begin ik aan de webapplicatie. Deze zal dan, afgeschermd, op een testlocatie gaan draaien. Je kunt deze vervolgens testen. En eventuele op- en aanmerkingen plaatsen.

Ik ga vervolgens aan deze op- en aanmerkingen werken en vervolgens mag je weer testen. Als dit vervolgens goed bevonden wordt ontwikkel ik de eindversie. De webapplicatie wordt dan, zonder de testdata, aan jou opgeleverd zodat het systeem in gebruik kan worden genomen.

PHP Code
PHP Code

Mogelijkheden met webapplicaties

Ik heb veel ervaring in het ontwikkelen van webapplicaties. Webapplicaties met uiteenlopende mogelijkheden. Zo bouw ik onder andere registratieapplicaties, voorraadsystemen, urenregistraties en revisiebeheer.

Een webapplicatie bouw ik vanaf een nulpunt. In het begin staat er dus helemaal niks. Ik bouw deze volgens het MVC-principe. MVC  staat voor Model View Controller. Ik gebruik hiervoor de programmeertaal PHP en een MySQL database. 

Doordat ik vanaf een nulpunt start gaat er wel enige tijd zitten in het ontwikkelen van een webapplicatie. Hoeveel tijd dat is ligt aan de gevraagde opties. Zou je gewoon een website willen die je zelf kunt bijhouden dan heb je deze in de regel binnen twee weken. Mocht het een grote webapplicatie worden, bijvoorbeeld een planningstool inclusief urenregistratie, dan kan je rekenen op minimaal vier weken werk. De kosten zijn dan ook afhankelijk van de hoeveelheid werk. 

Voor een website zal dit rond de 500 euro liggen. Een webapplicatie zal daarboven liggen. Bij een webapplicatie betaal je in twee (of eventueel meer) termijnen.  De eerste termijn voorafgaand aan de werkzaamheden, het restant nadat alles goed bevonden is.

Je kunt de webapplicatie vanaf elke locatie gebruiken zolang je een internetverbinding hebt.

Card image cap border border-ospDonkerBlauw
Portfolio


Wil je eerst een idee krijgen van mijn projecten in het verleden? Bekijk dan mijn portfolio. Hierin staan de diverse projecten waar ik aan gewerkt heb.

Card image cap border border-ospDonkerBlauw
Onderhoudscontract


Denk je dat je de komende maanden diverse webapplicaties ontwikkeld wil hebben of deze graag uitgebreid ziet worden? Dan is een onderhoudscontract een goede optie. Ik zorg dan dat alles up-to-date blijft en kan zorgen voor uitbreidingen als daarom gevraagd wordt.

Card image cap border border-ospDonkerBlauw
Webapplicatie volledig op maat


De inrichting en het doel van de webapplicatie is volledig op jou gericht. Zo krijg je ten eerste alle aandacht en houden we contact over de vorderingen. Zodat eventuele aanpassingen direct gedaan kunnen worden. En jij alle mogelijkheden in de applicatie terugvindt die je zelf nodig hebt.

Wie ben ik

Coderen van een nieuwe webapplicatie
Webapplicatie schrijven

Ik ben Annemarie Peters en ontwikkel webapplicaties op maat. Maatwerk heeft mijn voorkeur omdat iedereen andere wensen heeft. Op deze manier krijg je precies dat te zien wat je graag wilt zien. Een webapplicatie is er in alle soorten en maten. Het is maar net dat wat jij wilt hebben. 

Ik heb jarenlange ervaring met het ontwikkelen van webapplicaties. De meeste heb ik voornamelijk gemaakt voor een groot bedrijf. Maar voor kleine bedrijven of zelfstandigen kan ik zeker ook webapplicaties ontwikkelen.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Illustratie van Annemarie met een vraagteken boven haar hoofd
Wanneer is mijn webapplicatie klaar?

Dit hangt af van diverse factoren. Ten eerste de hoeveelheid aan mogelijkheden die gevraagd wordt. Een kleine webapplicatie kan binnen een week af zijn. Voor een grote webapplicatie zal dit minimaal 4 weken zijn. Tijdens ons gesprek zal ik een precieze indicatie kunnen geven.

Wat zijn de kosten voor een webapplicatie?

Ook dit is volledig afhankelijk van jouw wensen. Wil je bijvoorbeeld een gewone website dan zullen de kosten rond de 500 euro liggen. 
Bij grote webapplicaties kan je het beste rekenen op minimaal 1500 euro. 

Is uitbreiding van de webapplicatie mogelijk?

Dat is zeker mogelijk. Dit kan ook aangegeven worden als de werkzaamheden nog bezig zijn. Ik houd er in de code rekening mee dat eventuele uitbreiding in de toekomst mogelijk is.

Moet ik betalen per gebruiker?

Nee, dit hoeft niet. Jouw webapplicatie plaats ik op jouw eigen server. Je kunt vervolgens zoveel gebruikers aanmaken als je zelf wilt. Hier reken ik geen aparte kosten voor. Je kunt zelf gebruikers toevoegen, wijzigen en verwijderen. Je kunt dan ook werken met gebruikersniveaus. 

Kan ik de webapplicatie zelf onderhouden?

Tot op zekere hoogte wel. Dit gaat alleen niet op als je een hele nieuwe functie ingebouwd wilt hebben, dan moet ik aan de slag. Maar gegevens invullen, wijzigen en verwijderen kan je allemaal zelf doen. 

Kan ik een onderhoudscontract afsluiten?

Ook dat is mogelijk. Ik zorg er dan voor dat de codering up-to-date blijft en je het systeem altijd kunt blijven gebruiken. Ook als er bijvoorbeeld een upgrade plaatsvindt naar een hogere PHP-versie.

Meer info

  • Logo Officesupport Parkstad
  • Locatie: Kerkrade
  • KVK-Nummer: 73467782
  • Telefoon: +31(0)638465589
  • Begrippen